fbpx

Ellindurs With Less Effort Fundament | Igangsæt den positive proces

Tag til et Ellindurs With Less Effort Fundament-arrangement, og få en helt unik oplevelse. Du vil ikke fortryde det.

Ellindurs With Less Effort Fundament – en oplevelse udover det sædvanlige

Med en baggrund som billedkunstner og psykomotorisk terapeut har jeg sammensat unikke arrangementer. Disse arrangementer er til dig, der vil prøve et arrangement, hvor du kan være i nuet og nyde det på en helt speciel måde.

Det kan være til dig, der oplever forskellige stresssymptomer i hverdagen – også kaldet stressorer. Det kan også være dig, der har lyst til at prøve noget nyt og opleve, hvordan du kan gribe dagen lige nu og her. Derudover er det også relevant for dig, der vil give det kreative og innovative lov til at blomstre op.

Ved at deltage i mine arrangementer vil du opleve, at der sker nogle ting inden i dig. Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer. Fælles for dem alle er dog, at der stille og roligt bliver sat gang i en proces.  

Her på siden kan du læse mere om, hvad det er, mine arrangementer kan hjælpe dig med. Derudover kan du også blive klogere på, om det er relevant for dig. Kontakt mig for at høre mere om Ellindurs With Less Effort Fundament. 

En unik kombination, der skaber synergi

Med inspiration fra forskellige kurser, uddannelse og mine egne erfaringer har jeg sammensat noget helt unikt. Jeg tilbyder nogle særlige arrangementer, hvor jeg blandt andet viser min kunst frem. Det er dog meget mere end en udstilling.

Jeg ved, hvor fængslende kunst kan være, og hvor meget det kan sætte i gang. Nogle gange skal det dog hjælpes på vej. Det er derfor, jeg laver arrangementer, der tager skridtet videre fra en udstilling.

Jeg kombinerer en udstilling med foredrag og workshops. Det vil sige, at du får lov til at nærstudere kunst helt tæt på. Samtidig sørger jeg for at skabe et indbydende miljø med ro og hvile til nervesystemet, hvor du føler dig godt tilpas. Det gør jeg blandt andet med musik, der får dig til at være mere til stede i nuet.

Derudover gør jeg meget ud af at fortælle om, hvordan jeg selv bruger fundamentet. Mit omdrejningspunkt er at skabe en unik oplevelse, hvor du kan være tilstedeværende i øjeblikket. Det er en tilgang, hvor du skal være i det, der er her og nu uden at bekymre dig om noget.

Det handler dog langt fra kun om mig, når du kommer til et af mine arrangementer. Jeg kommer med øvelser og værktøjer, der kan hjælpe dig med at være i nuet.

Det kan være med til, at du lettere kan være til stede i det, du gør. Du vil være mere tilfreds, når du er i nuet, hvilket netop er kendetegnet ved Ellindurs With Less Effort Fundament.

Stressorer kan vise sig på mange forskellige måder

Mine arrangementer kan være relevante for mange forskellige personer. Det er både til dig, der føler dig ramt af stress eller oplever flere symptomer på stress. Det kan dog også sagtens være for dig, der ønsker at få nogle værktøjer til bedre at kunne være i nuet og få et flow, hvor du kan omfavne kreativitet og innovation.

Mine arrangementer omfavner derfor mange forskellige personer, der ønsker at være mere tilstede i situationen, som den er – både fysisk og psykisk.

Oplever du stressorer, kan disse forekomme både som en fysisk eller en psykisk smerte eller ubehag. Folk kan derfor også opleve stress på mange forskellige måder.

De psykiske stressorer kan blandt andet være:

 • Tankemylder
 • Svært ved at holde koncentration
 • Manglende fokus
 • Nedtrykthed
 • Angst
 • Mangel på motivation
 • Manglende energi.

De fysiske stressorer forekommer typisk, når du rent fysisk føler smerte. Det kan blandt andet være:

 • Hovedpine
 • Smerter i nakke, ryg, skuldre eller lænd
 • Svært ved at trække vejret ordentligt.

Stressorer kan have mange forskellige ansigter og kan sagtens være en kombination af både fysiske og psykiske symptomer.

Alt dette kan du slippe for, hvis du får taget hånd om det på den rigtige måde. Det er netop disse former for stressorer, jeg vil hjælpe dig med at få bugt med.

Tanker, krop og miljø – en treenighed, der altid påvirker hinanden og hænger sammen.

Når jeg afholder arrangementer, tager jeg udgangspunkt i både tanker, krop og miljø. Det er nemlig en treenighed, hvor alle tre kan påvirke, hvordan du egentlig har det.

Jeg gør meget ud af at skabe et univers, hvor du kan slippe de stressorer, du oplever. Jeg hjælper dig med at slippe kreativitet og innovation løs. Det er nemlig netop det, jeg forbinder med det modsatte af at være stresset eller opleve forskellige stressorer.

Når du giver slip og lader tanker, krop og miljø få en pause, gør du det muligt for denne treenighed at finde tilbage til en tilstand, hvor alt er i balance. Det er her, hvor det kreative og innovative blomstrer op.

Du vil langt nemmere kunne fokusere på at være i til stede nu og her. Du kan derfor få et andet syn på tilværelsen. Det er blandt andet noget, der kan være med til at forebygge stress.

Du vil opleve, at du bliver mere bevidst om at være i nuet frem for at gruble over: ”Hvad nu hvis…”.

Lær at acceptere, at du ikke kan styre alt

Der er udfordringer og problemer i livet, som du ikke kan styre. Det er aldrig til at vide, hvornår livet spiller dig et puds, uden du egentlig har noget med det at gøre. Det kan være alt fra sygdom til fyringer.

Med Ellindurs With Less Effort Fundament sætter jeg fokus på, at du er nødt til at acceptere, at der er ting, du ikke kan styre. Du vil opleve en unik form for ro, når du formår at være mere tilstede i øjeblikket.

Sæt gang i en proces med Ellindurs With Less Effort Fundament

Hvis du oplever stressorer, ved du sikkert, at det ikke er noget, der bare lige kommer fra den ene dag til den anden. Det er noget, der kan bygge sig op over længere tid. Derfor er det også en proces, du skal i gang med, hvis du ønsker at komme ud på den anden side med fornyet energi og et nyt syn på livet.

Mine arrangementer hjælper dig med at sætte gang i en større proces. Det kan være alt fra foredrag, workshops, en-til-en-sessioner til en skræddersyet løsning specielt til dig eller dit publikum.

Du skal ikke være bange for, at du bliver tvunget til at tale ud om dine problemer, når du kommer til et af mine arrangementer. Det er selvfølgelig fint at få italesat, men det er ikke det, der er i fokus med Ellindurs With Less Effort Fundament.

Jeg skaber synergi ved at have fokus på krop, tanker og miljø på samme tid. Ved at have fokus på alle tre faktorer kan de i samspil med hinanden være med til at sætte gang i en proces.

Det er derfor en unik oplevelse, hvor jeg kobler flere forskellige ting sammen. Denne sammenkobling er med til at igangsætte fundamentet for at komme ud på den anden side med mere overskud. Du vil nemlig lettere have en tendens til at tænke i kreative og innovative løsninger frem for at have fokus på problemet.

Vil du høre mere om Ellindurs With Less Effort Fundament? Kontakt mig for at høre nærmere.

 

1 kommentar til “Ellindurs With Less Effort Fundament | Igangsæt den positive proces”

 1. Ahaa, its fastidious dialogue on the topic of this article here at this weblog, I have read
  all that, so now me also commenting here.

Der er lukket for kommentarer.

Translate »