Elementor #697

Jeg ønsker at markere fødselsdagen af et særligt ikon der har haft stor betydning for min kunst – og du kan bidrage med markeringen af hans fødselsdag!

Serien vil være en del af ”Erindringer fra naturoplevelser på Færøerne” og den kommer til at hedde ’My Back Pages’ og en række udstillinger i 2021 under navnet Rolling Thunder Revue.

Denne særlige person bliver 80 år den 24. maj i 2021 og hedder Robert Allen Zimmerman. Han var født i Duluth, Minnesota, USA den 24. maj 1941. Han har i 2016 vundet Nobelprisen i litteratur. Men ikke under sit borgerlige navn, med sit kunstneriske navn Bob Dylan, som så dagens lys for omkring 60 år siden. Bob Dylan har med sine kunstneriske evner været en stor inspirationskilde for mig. Jeg ønsker at markere Bob Dylans fødselsdag med en serie med Erindringer fra naturoplevelser på Færøerne med inspiration fra Bob Dylans sange. Du er velkommen til at komme med forslag til, hvilke sange eller tekst linjer jeg kan bruge og måske med forslag til udstillingssteder.