Elementor #515

Et billede siger mere end tusind ord.

Et billede siger mere end tusind ord. Sådan siger et gammelt ordsprog, at det forholder sig. Men forholder det sig nu sådan? Det er du som beskuer af malerierne og læser måske bedst til at afgøre. I litteraturen synes det at være bred enighed om, at billedkunst styrker os på nogle områder, f.eks.;

 

 • Forestillingsevne
 • observation
 • Refleksion
 • erindre
 • være tilsted med det som er og sådan som det er
 • være tilsted i nu` et
 • sætter gang i noget hos os selv (Åbner op for noget)
 • Nærvær
 • Ro
 • Lyst
 • Afstressende

Med kompositionerne og farverne forsøger jeg med mine malerier at give dig mulighed for at noget af ovennævnte kan ske og at malerierne kan give dig noget, som en samtale, en bog, eller en artikel, som denne, ikke kan give dig.

Forsøg med ét af malerierne på min hjemmeside, eller til en af mine udstillinger, eller med det maleri du har der hjemme at lade dig og maleriet blive ét og lad maleriet tale til dig og læg alt til side for en stund og vær med maleriet som det er her og nu.

Forhåbentligt kan det åbne op for noget, som en samtale, eller en skrevet tekst ikke kan.