Erindringer fra naturoplevelser på Færøerne.

Velkommen til en rejse gennem ”erindringer fra naturoplevelser på Færøerne”.

Nogle gange i kajakperspektiv, andre gange i helikopterperspektiv. Måske også nogle gange i et mere udefinerbart perspektiv. Nogle gange er det et tydeligt landskab, andre gange et udefinerbart landskab. Andre gange en mikroamøbe eller måske en amøbe, som er forstørret mange gange, eller måske var det noget helt andet og udefinerbart. Måske er det is eller sne – eller måske vand. Nogle gange bliver vand til sne eller is for sidenhen atter at blive til vand. Måske det, som engang var sne i maleriet, på et senere tidspunkt bliver til vand eller is – eller noget helt tredje. Billedet skifter uafbrudt, som det færøske vejr, alt efter hvilket lys, der rammer billedet – og alt efter hvem det er, som beskuer værket. Er det måske sådan, at vi ser alt ud fra det univers, som vi som enkeltpersoner befinder os i? Også et maleri? Måske er kunsten med kunsten, at være med det som er, sådan som det er, og overgive os til det nuværende øjeblik og acceptere det, som er her og nu? Også maleriet, som det er her og nu? Måske kan maleriet, og vi som beskuere af maleriet, bare være i ét uden at være adskilte?

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Erindringer fra naturoplevelser på Færøerne.”

  1. BrianMoula Avatar
    BrianMoula

    say thanks to so a lot for your internet site it helps a great deal.

  2. ellindur.com Avatar
    ellindur.com

    thanks 🙂

Translate »