fbpx

Hej verden!

Hej med dig, her vil jeg blogge om min kreative proces og om With Less Effort metoden, som jeg kalder det. Eugen Herrigel, beskriver det så godt i ”Bueskydning og Zen”

”Alt dette: bue, pil, mål og jeg’ et slynger sig sådan ind i hinanden, at jeg ikke mere kan adskille dem. Selv trangen til at adskille dem er forsvundet. For lige så snart jeg tager buen i hænderne og skyder, er alt så klart og entydigt og så let og enkelt.”

Og jeg elsker de øjeblikke da dette sker, at lærred, maling, pensel og jeg´et slynger sig sådan ind i hinanden, at jeg ikke mere kan adskille dem og de bliver til “Værk uden skaber”

3 kommentarer til “Hej verden!”

    1. Tak for det Mette, der vil komme nogle indlæg og kommentarer og alle er meget velkommen til at kommentere og stille spørgsmål 🙂

Der er lukket for kommentarer.

Translate »